Costa Brava

Tussen de Franse kust en Blanes ligt de Costa Brava met bekende badplaatsen als Roses, Begur, Platja d'Aro en Lloret de Mar.

Tevens natuurparken zoals Cap de Creus, prachtige baaien en typische mediterrane steden zoals Cadaqués of Calella de Palafrugell. Ook cultureel is er genoeg te beleven van de ruïnes van Empúries tot  de prachtige erfenis van Salvador Dalí in Empordà.

Bezoek ook Girona met het historisch centrum.

Pals in Catalonie

Pals, geschiedenis en rijst

Wandel door de smalle geplaveide straatjes van het middeleeuwse stadje en het is of je terug bent in de Middeleeuwen.

Stop voor een drankje of een maaltijd op een terras of restaurant. In de restaurants van Pals kan je een breed scala aan gerechten proeven die zijn bereid met lokale producten uit de Empordà. Van de zee, bergen, moestuinen én van de rijstvelden. Bijvoorbeeld Pals-rijst, samen met garnalen uit Palamós!

park hotel san jorge

Park Hotel San Jorge

In een idyllische landschap biedt Park Hotel San Jorge een heerlijke locatie om te ontspannen en de omgeving te verkennen. Het beroemde nationale park Cap de Creus, de botanische tuin Marimurtra, het Sant Pere de Rodes-klooster en het middeleeuwse dorp Pals zijn bijvoorbeeld allemaal vlakbij.

Ontdek de gevarieerde en creatieve gerechten gebaseerd op de specialiteiten van de regio in het restaurant of op het terras met prachtig uitzicht op zee.

Vliegvakanties met huurauto of autovakanties. Bijvoorbeeld 8 dagen vanaf € 276 p.p.

Booking.com

 Wilt u een voorstel om Catalonië te ontdekken? 

Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel.