Contact

Bon dia!

Vanuit mijn passie ben ik jaren geleden begonnen met mijn websites over wijn en wellness. Eerst schreef ik alleen over de bestemmingen maar sinds 2017 organiseer ik ook met name culinaire en wijnreizen en naar authentieke bestemmingen. Gezien mijn achtergrond in de reiswereld en organisatie van evenementen een logische stap.


Sinds begin 2020 woon ik een groot deel van het jaar in Catalonië. Een prachtige regio dat mijn hart heeft gestolen. Er is zo veel te zien en te beleven en Catalonië blijft verrassen. Het landschap is afwisselend, mooie steden en dorpen en natuurlijk de wijn en de gastronomie. De wijnboeren zijn vol passie bezig om de lekkerste wijn te produceren en deze passen uiteraard heerlijk bij de regionale specialiteiten.


Ervaar het Catalaanse leven vanuit een mooie accommodatie of tijdens een rondreis. Ik maak graag een voorstel voor zowel individuele reizigers als groepen en business events.


Sinds oktober 2017 ben ik aangesloten bij United Travel, het soft-franchise label van The Travel Club. Deze organisatie met meer dan 350 zelfstandige reisadviseurs biedt mij ondersteuning op vele gebieden en contracten met vele partners. Ik kan zo met een goede back-office en alle zekerheden zoals SGR en ANVR uw volgende reis regelen!


Neem contact op om mijn persoonlijke aanpak te ervaren en Catalonië te ontdekken!


Yvonne de Boer

LWTS - Local Colours & Wine Travel Services

Neem contact op!

U kunt mij bereiken via het contactformulier, telefonisch of per Whatsapp op 0682-134.575. Op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of op afspraak buiten deze tijden.


Ik kijk uit naar uw aanvraag!


Yvonne de Boer