Waarom naar Catalonië?

Ebrodelta
Tarragona arena

Veel  historie

Een lange geschiedenis dat je terug ziet door heel de regio. Zoals in Tarragona met de overblijfselen uit de tijd van de Romeinen.
wijngaarden priorat
Een prachtig landschap dat zeer afwisselend is; van de Pyreneeën in het noorden tot de Ebrodelta in het zuiden. Ontdek de mooie kustlijn en het binnenland met bergen, wijngaarden en pittoreske steden en dorpen.
wijnkathedraal catalonie
Bewonder de bijzondere architectuur uit de tijd van het Catalaans Modernisme met de werken van Gaudí maar ook de wijnkathedralen in o.a. Priorat en Terra Alta.
cavakelder in penedes
12 DO’s (11 voor wijn en 1 voor cava); fantastische wijnen en cava’s die wereldwijd gewaardeerd worden. Meer dan 300 wijn- en cavahuizen verwelkomen je graag voor een bezoek aan hun wijnkelders en een proeverij van hun wijnen.
ijs girona
Eten is belangrijk voor de Catalanen. Geniet van de Mediterrane keuken, de lokale producten en de speciale Catalaanse gerechten zoals Fideua. In de regio Costa Brava/Girona is een hoge concentratie van Michelin-sterren maar in heel Catalonië kan je heerlijk eten!
siurana priorat
Barcelona maar ook steden als Girona en Tarragona zijn een bezoek waard. Daarnaast pittoreske dorpen zoals Siurana.
Klooster van Poblet
Op de lijst van Unesco Werelderfgoed staat Catalonië meerdere malen vermeld. Zoals de werken van Gaudí, het klooster van Poblet, Tarragona (of Tarraco in de tijd van de Romeinen), de Mont Perdu in de Pyreneeën en de Castellers.
human towers

Rijk aan tradities

Traditie met vele feesten waaronder ook culinaire en wijnfeesten. En niet te vergeten de traditie van de Castellers, de human towers! Ook Unesco Werelderfgoed.
strand costa brava
Geniet van het strandleven in een van de baaien van de Costa Brava, vlakbij Barcelona aan de Costa Barcelona of aan de Costa Daurada in het zuiden.
masia catalonie
 De verscheidenheid aan accommodaties en de goede infrastructuur maken het geheel compleet!
 Experience Catalan Life!
 Wilt u een voorstel om Catalonië te ontdekken? 

Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel.