Costa Barcelona

De kustlijn van Costa de Barcelona is 100 kilometer lang en je vindt hier zowel lange zandstranden als kleine baaitjes. Bekende badplaatsen zijn Malgrat de Mar, Calella, Mataró, Vilanova i la Geltru en Sitges.

Geniet van het strandleven maar ontdek ook het binnenland met de mooie natuur en de wijnregio's Alella en Penedès. Met de trein ben je vanuit een groot aantal badplaatsen snel in het centrum van Barcelona!

Strandvakantie naar Costa Barcelona 

Neem contact op voor een reis op maat of boek een van de aanbiedingen. Door onze aansluiting bij United Travel zijn deze aanbiedingen direct online te boeken. 

De reizen worden georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays (ANVR en SGR).  

Aanbiedingen


Reizen op maat
reymar playa malgrat de mar

Het voormalige vissersdorpje Malgrat de Mar is uitgegroeid tot een populaire badplaats waar van alles te beleven valt. Kom tot rust op het strand, flaneer over de boulevard, geniet van de sfeervolle terrasjes of swing in de discotheek! Het is een prima plaats voor strand- en zonliefhebbers o.a. vanwege het twee km lange strand, omringd door pijnbomen en de boulevard. Het nieuwe gedeelte van Malgrat de Mar heet Santa Susanna. 

Verblijf hier in Hotel Reymar Playa***, gelegen aan de boulevard en op 2 minuten lopen van het strand en in het centrum van Malgrat de Mar. Het hotel biedt een speeltuin, zwembad,  restaurant en bar.

Vanaf 5 overnachtingen op basis van half-pension, vanaf € 85 p.p.

hotel sitges
Sitges heeft een gezellig  centrum met historische gebouwen, leuke winkels, restaurants en barretjes. Deze badplaats is bekend om de vele festiviteiten gedurende het hele jaar. In het achterland ligt het natuurpark Garraf en de wijnregio Penedès, bekend om de cava. Ook ben je binnen een uur met de trein in het centrum van Barcelona. Een heerlijke plek om strand, stad en natuur te combineren.

Verblijf hier bijvoorbeeld in het ME Sitges Terramar. Rustig gelegen aan het einde van de boulevard. Of liever in het centrum? Neem contact op voor een voorstel op maat.

 Wilt u een voorstel om Catalonië te ontdekken? 

Neem vrijblijvend contact op voor een voorstel.