Met vrienden, familie of bedrijf naar Catalonië?

In diverse regio’s kunnen we een interessant programma samenstellen. Met diverse activiteiten, ook rondom thema's.

Neem contact op voor de mogelijkheden en ervaar mijn persoonlijke aanpak!

Activiteiten rondom wijn & gastronomie

Breng een bezoek aan een van de vele wijnboeren in een van de wijnregio's. Voor groepen zijn er meer mogelijkheden zoals speciale tastings of workshops. In de wijnregio’s is een divers aanbod van overnachtingsmogelijkheden. Verblijf in een van de wijndorpen, tussen de wijngaarden of op een wijnlandgoed. In een (boutique) hotel, villa (ook met zwembad) of in een hotelkamer, appartement of villa op een wijnlandgoed. Ook is er de mogelijkheid voor groepen tot 44 personen om een landgoed met verschillende masia's af te huren.

Een speciale activiteit is Winefulness, een combinatie van mindfulness, natuur en wijn proeven.

Voorbeeld culinaire wijnreizen voor groepen

Girona, Empordà en Barcelona

Deze 3/4-daagse tour start  in Girona met een culinaire wandeltocht. In Empordà bezoek je 2 of 3 wijnhuizen maar ook het Museo of Dali in Figueres. Speciaal is de lunch in een Michelin* restaurant aan de Costa Brava. Eventueel nog een of meer dagen in Barcelona en Penedès.
wijngaarden priorat

Culinaire wijnreis in Priorat & Penedès

Verblijf 4 dagen op een prachtige locatie in Priorat. Geniet hier van de bijzondere wijnen tijdens bezoeken aan de bodega's en gastronomie in mooie restaurants. Bezoek het prachtige stadje Siurana alvorens af te reizen naar de Penedès, het gebied van de cava.

cavakelder in penedes

(halve-)Dag tours naar wijn- en cavahuizen

In verschillende wijnstreken kunnen wij bezoeken aan wijn- en cavahuizen regelen. Inclusief lunch, picknicks of speciale evenementen.

Een leuke manier om een wijnstreek te beleven is een fietstocht door de wijngaarden met een stop bij  een of meerdere wijnhuizen.

Fietsen, wandelen, wellness, kayaking of ...

Neem contact op voor de mogelijkheden van een actieve vakantie. Wandelen, fietsen maar ook kajaking of andere watersporten.


En op zoek naar een locatie voor een yogavakantie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook voor andere wellnessactiviteiten zoals meditatie, forest bathing, kookworkshops 0r Winefulness, een combinatie van mindfulness, natuur en wijnproeven!

vergaderen in priorat

Brainstormen, (board) meeting, incentive of een teambuilding event?

De verschillende regio's van Catalonië bieden bijzondere mogelijkheden voor een zakelijk event. Voor brainstormsessies, meetings, incentives of bedrijfsuitje met team building activiteiten.

In Barcelona of een van de andere steden maar ook aan de kust of in een van de wijnregio's. De passie van de wijnboeren voor hun wijn, lokale specialiteiten, traditie en regio is voelbaar. Het geeft iets speciaals aan elk event. Naast wijnproeverijen zijn er vaak ook mogelijkheden voor kookworkshops, team building events, culturele uitstapjes maar ook bijvoorbeeld yoga en meditatie.

Er zijn prachtige accommodaties die mogelijkheden bieden voor meetings of een speciaal event. 

Met mijn ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en workshops tot een conferentie met honderden deelnemers is uw meeting, incentive of event in goede handen. Neem contact op voor de mogelijkheden en ervaar mijn persoonlijke aanpak!

We worked with Yvonne at Leisure & Wellness Travel Services to set up a wine tour for our guests on a yoga retreat we were hosting near Barcelona, Spain. I contacted several different companies about tours, but it didn't take long to realize Yvonne is who we wanted to work with. 

She was extremely professional and responsive to all of our questions, and worked with us to customize a wine tour that fit our specific needs perfectly! On the day of the tour, she was right there with us to ensure everything ran smoothly, and she even took some great photos to share with our group! 

We couldn't have asked for a better and more organized tour - we heard from several guests that the wine tour was the best activity of the week. Thanks again, Yvonne! 

Ryan, USA

Neem contact op voor een voorstel!

 Neem contact op voor de mogelijkheden en ervaar mijn persoonlijke aanpak!